Tehnologie pentru toţi

Brother, producătorul japonez de echipamente, a susţinut la Iaşi un eveniment de prezentare a noii game de soluţii pentru imprimare destinată consumatorului casnic şi birourilor mici – caracterizată prin fiabilitate şi un preţ convenabil, dar şi cea profesională destinată mediului corporate.

Au fost prezentate cele mai noi tehnologii laser monocrom, laser/LED color, multifuncţionale inkjet A3, soluţii de scanare, etichetare precum şi software pentru managementul documentelor.

Nevoile consumatorilor şi ale companiilor au evoluat în ultimii ani, în special înspre nevoia de eficienţă, de tehnologie intuitivă, care pune mare accent pe costuri reduse.

laser mono compacte

Noua gamă Brother de echipamente laser mono compacte şi accesibile are un design stilat şi sunt destul de mici ca să încapă într-un raft. Imprimarea se face la viteze şi calitate care se obţin de obicei de la echipamente mai scumpe. Echipate cu o tehnologie inovativă de prevenire a blocărilor, echipamentele din această gamă oferă o imprimare lipsită de griji, iar funcţia de prevenire a îndoiturilor vă asigură că hîrtia va ieşi întotdeauna drept. Întreaga gamă oferă o fiabilitate impresionantă, fiind în acelaşi timp accesibilă pentru birourile mici şi utilizatorii casnici. Garanţia echipamentelor este de 3 ani. (prin înregistrarea pe www.brother.ro)

Din această gamă fac parte:
– imprimantă laser monocrom HL-1110E
– multifuncţional laser monocrom DCP-1510E (imprimantă/copiator/scaner)
– multifuncţional laser monocrom MFC-1810E (imprimantă/copiator/scaner/fax)

laser monocrom de mare viteza

Pentru birouri cu necesităţi mari de imprimare la viteze mari, Brother vine cu echipamente ce au viteze de pînă la 40 pagini/minut.

Gama de echipamente Brother laser monocrom de mare viteză este caracterizată printr-o calitate deosebită, ce uneşte deopotrivă imprimarea mono profesională, funcţii de fax şi copiere, alături de scanarea color, toate oferite într-un design stilat şi modern.

În mod obişnuit pentru Brother, aceste echipamente sînt echipate cu toner şi cilindru separate, ceea ce ajută la reducerea deşeurilor şi costului de utilizare. Echipamentele pot folosi, opţional, cartuşe de mare şi de foarte mare capacitate (12.000 pagini), oferind astfel economii şi reducerea costului pe pagină la imprimare.
Volumul lunar maxim lunar pentru aceste echipamente este de 100.000 pagini.
Noile echipamente laser mono funcţioneaza pe sistemele de operare Windows, Mac şi Linux şi sînt echipate cu port USB 2.0, interfeţe Ethernet sau Wireless.

Din gamă fac parte:
– imprimanta laser monocrom HL-6180DW
– multifuncţional laser monocrom DCP-8250DN (imprimantă/copiator/scaner)
– multifuncţional laser monocrom MFC-8950DW (imprimantă/copiator/scaner/fax)

MFC-J6920DW

MFC-J6920DW, noul echipament multifuncţional inkjet color A3 este ideal pentru birourile ce doresc imprimare, copiere, scanare, fax duplex pînă la format A3. MFC-J6920DW are inclusă o unitate duplex automată pentru coli în format A3, interfaţă wireless (802.11b/g/n), interfaţă Ethernet şi un ecran LCD color tactil de 9,3cm. Se lucrează mai eficient datorită capacitatii totale de 500 coli a tăvilor şi a cartuşelor de capacitate mare.

– multifuncţional inkjet A3 MFC-J6920DW (imprimantă/copiator/scaner/fax)

multifunctionale LED color

Noua gamă de multifuncţionale LED color este soluţia ideală pentru afacerile în dezvoltare, fiind proiectată pentru performanţe înalte şi costuri accesibile.

MFC-9340CDW, un all-in-one performant, oferă calitate înaltă la copiere, scanare, funcţii de fax şi o gamă de funcţii inovative de care poate beneficia afacerea dvs. Este unul dintre cele mai rapide echipamente din clasa sa, imprimînd la o viteză impresionantă de 22 de pagini pe minut la calitate înaltă, pentru cele mai bune rezultate. Poate fi conectat în mai multe moduri şi oferă posibilitatea imprimării de pe USB. Este compatibil cu Apple AirPrint, permite imprimarea mobilă şi poate folosi serviciul Google Cloud Print.
Reţeaua wireless vă asigură că puteţi partaja echipamentul cu întregul birou, reducînd costurile cu alte echipamente. Şi avînd un cosum redus şi cartuşe de mare capacitate, vă asigură costuri mici pentru nevoile de imprimare color. Şi mai mult, vine cu o gamă de funcţii pentru reducerea costurilor precum imprimare duplex, scanare duplex automată şi este uşor de utilizat printr-un ecran tactil de 9,3 cm.

Din aceasta gamă fac parte:
– multifuncţional LED color cu duplex şi reţea/wireless DCP-9020CDW
– multifuncţional LED color cu duplex şi reţea MFC-9140CDN
– multifuncţional LED color cu duplex şi reţea/wireless MFC-9340CDW

HL-S7000DN

Nu în ultimul rînd aş vrea să amintesc noua imprimantă profesională inkjet monocrom HL-S7000DN de viteză foarte mare destinată grupurilor de lucru. Imprimanta oferă viteze de imprimare ultra-rapide şi costuri de exploatare reduse. Acest lucru este posibil datorită noii tehnologii SmartArray Line-Head inkjet. Viteza maximă atinsă este de 100 pagini pe minut cu rezoluţie de 600 x 600 dpi.
Rezistă la un ciclu lunar de imprimare maxim de 275.000 pagini, iar volumul lunar recomandat este de 5.000 – 20.000 pagini. Este livrată cu un cartuş de cerneală negru de de 10.000 de pagini, ulterior putînd fi achiziţionat cartuşul cu o capacitate de imprimare a aprox. 30.000 pagini !! Are duplex integrat, conectivitate în reţea Gigabit Ethernet sau wireless 802.11b/g/n.
Este disponibilă în multiple configuraţii cu tăvi suplimentare de hîrtie, stacker la ieşire şi stabilizator.

Un film excelent de prezentare aici.

Acest articol a fost publicat în Imprimante. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Tehnologie pentru toţi

  1. Rotaru Gabriela Tatiana spune:

    Bune si utile,isi fac treaba rapid,te scutesc de drumuri in a cauta o imprimanta in a copia un act,orice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *