Vedeţi viaţa în culori uimitoare

Noul sistem multifuncţional Dell XPS 27 impresionează prin toate detaliile: ecran uriaş touch, procesor ultrarapid, memorie şi spaţiu de stocare extrem de generoase, placă grafică excelentă, dotări multimedia de top, conectivitate generoasă.

XPS 27

Dell XPS 27 este echipat un ecran touch de 27″ strălucitor şi versatil, cu Windows 8, cu procesor Intel Core din a patra generaţie, hard disk de 2TB şi SSD, placă grafică performantă, unitate combo BluRay, porturi rapide USB 3.0 şi port Thunderbolt.

Ecranul de 27″ are rezoluţia impresionantă Wide-Quad HD de 2.550 x 1.440 ce oferă cu 78 % mai mulţi pixeli în general şi cu 33 % mai mulţi pixeli pe inch faţă de rezoluţia Full HD de 1.920 x 1.080. Este cea mai mare rezoluţie pe care o puteţi obţine pentru un sistem multifuncţional tactil cu Windows 8. Ecranul din sticlă fără cadru percepe atingerile cu zece degete simultan, astfel încît să puteţi face orice, de la editarea video la interpretarea unui concert de pian direct de pe ecranul uimitor de viu. Suportul articulat cu două balamale este complet flexibil, permiţînd nu doar mişcarea în sus şi în jos, ci şi pivotare dintr-o parte în alta şi basculare pe spate, ca să puteţi lucra natural.

XPS 27

Procesorul Intel Core i7 din generaţia a patra face ca performanţa sistemului să fie excepţională.

Sistemul este echipat cu o placa grafica NVIDIA GeForce GT 750M cu memorie DDR5 de 2 GB. Este o placa cu performante multimedia excelente si care se comporta foarte bine si la jocuri.
Boxele Infinity Premium sînt însotite de tehnologia de procesare audio Waves MaxxAudio 4 cîstigatoare a premiului Grammy, oferindu-va un sunet bogat si profund, desavîrsit de un cîmp stereo extins.
Unitatea combo BluRay completează dotarea multimedia. Puteţi viziona filme cu detaliile uimitoare ale standardului BluRay.

Harddiskul de 2TB oferă un spaţiu foarte generos de stocare pentru toate datele. În plus, cei 32GB SSD asigură pornirea rapidă a sistemului şi încărcarea rapidă a aplicaţiilor.

Conectivitatea include 4 porturi USB 3.0 care oferă viteze de 10 ori mai mari faţă de porturile USB 2.0, dar şi portul ultrarapid Thunderbolt.
XPS 27 dispune de intrare HDMI si iesire HDMI, pentru a putea conecta la sistem un al doilea monitor sau proiector precum şi consola de jocuri sau cable box pentru a folosi ecranul de 27″ la jocuri sau vizionare de programe TV.

Dell XPS 27

Dell XPS 27 este disponibil acum şi îl puteţi comanda de aici.

Acest articol a fost publicat în Sisteme. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *