Dominaţia supremă în gaming

BenQ XL2720T este cel mai performant monitor LED 3D 120Hz dedicat jocurilor video FPS şi RTS !

BenQ XL2720T

XL2720T demonstrează convingerea BenQ că „jocurile video înseamnă detalii”. Monitorul a fost proiectat împreună cu legende profesioniste ale Counter-Strike-ului, pentru a obţine un produs fără egal – de la un design extrem de atent la detalii, până la funcţii exceptionale. Cu precizia şi viteza de care ai nevoie la un monitor de înaltă performanţă dedicat jocurilor video, poţi avea un avantaj major faţă de adversarii tăi, indiferent de joc FPS sau RTS.

Cu un ecran a cărui imagine se reîmprospătează de 120 de ori în fiecare secundă, nu mai există niciun fel de întîrziere (lag) între ceea ce se întîmplă în lumea virtuală şi ceea ce vezi pe ecran. Timpul de răspuns ultra-rapid (1 ms GTG) reproduce imagini clare, fără efecte de înceţoşare.
Controlerul special pentru navigare rapidă în meniu are trei butoane presetate, pentru personalizarea şi salvarea setărilor de afişare pentru activităţi ca jocuri video, office sau filme. Modificând chiar setările OSD se elimină procesul greoi şi plictisitor de ajustare a setărilor monitorului. Acum trecerea între presetări este la fel de uşoră ca 1-2-3.
Tehnologia Black eQualizer oferă un nivel fără precedent de control şi de vizibilitate. Scenele întunecate sînt iluminate local, fără supra-expunerea zonelor luminoase, pentru a păstra detaliile clare.
Modul Game Loader iţi descoperă secretul campionilor. Poţi face download la setările speciale pentru gaming facute chiar de HeatoN şi SpawN. Acum poţi avea ce are şi un profesionist. Fiecare mod a fost atent setat pentru a-ţi oferi setările exclusive folosite de gamerii profesionisti. Utilizatorii pot instala aceste setări exclusive, iar alte noi setări vor fi lansate de aceste mari legende ale gamingului international pentru ca tu să fii în avantaj în faţa competitorilor.
Accesul rapid la modul de afişare face ca schimbarea dimensiunilor imaginii de pe ecran să se facă simplu şi rapid doar printr-o apăsare de buton. Instantaneu ecranul comută între diferite formate de rezoluţie ca 17″ (4:3), 19″ (4:3), 19″W (16:10), 21.5″W (16:9), 22″W (16:10), 23″W (16:9) to 24″W (16:9), astfel încât să obţii cea mai bună vizualizare posibilă. Poţi profita de asemenea de butonul Smart-Scale, adăugat în special în beneficiul gamerilor, care oferă posibilitatea de a ajusta foarte uşor dimensiunea conţinutul ecranului.
Certificat NVIDIA 3D Vision 2-Ready cu noua tehnologie NVIDIA 3D LightBoost oferă o experienţă a gamingului şi a divertismentului mai intensă ca niciodată până acum, cu un afişaj grafic mai clar şi cu imagini realiste.
Conectabilitate excelentă cu conectori D-sub, DVI-DL (Dual Link) şi HDMI, plus un hub USB.
Indiferent de poziţia în care stai sau de ce rulează pe monitor, acesta se poate ajusta după dorinţele tale! XL2720T beneficiază de picior reglabil cu ajustare a înălţimii, înclinare, rotire şi pivotare. De asemenea are un mîner pentru transport uşor şi un loc special pentru a agăţa căştile.

BenQ XL2720T

Şi să nu uităm că este monitor oficial al turneelor Intel Extreme Masters.

Intel Extreme Masters

BenQ XL2720T

Amintim aici şi „frăţiorul mai mic” al lui XL2720T, BenQ XL2420T. Avînd „doar” 24″ şi „doar” 2 ms GtG beneficiază de celelalte caracteristici excelente descrise mai sus.

BenQ XL2420T

În încheiere un filmuleţ interesant care prezintă despachetarea unui super-monitor de gaming BenQ XL2720T (comentariu în engleză).

Acest articol a fost publicat în Monitoare. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Dominaţia supremă în gaming

  1. tolea nicoleta spune:

    foarte bun si util in toate jocurile il recomand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *