Noile imprimante LED color OKI

OKI a lansat o nouă gamă de imprimante și multifuncționale. Noua gamă are menirea de a schimba modul în care imprimantele sînt folosite în toate firmele, indiferent de mărimea lor – de la biroul de acasă, la IMM-uri și pînă la marile întreprinderi. Noile modele aduc tipărirea color de calitate profesională la îndemîna oricărei firme.
Toate echipamentele din noua gamă au încorporate facilități noi de îmbunătățire a conectivității și Gigabit Ethernet pentru a permite transferul fișierelor color mari prin rețea. Echipamentele C542 și MC573 sînt compatibile cu AirPrint by Apple inc și toate echipamentele suportă Google Cloud Print 2.0 pentru tipărire mobilă. Opțiunea de rețea wireless este de asemenea disponibilă pentru întreaga gamă. Noile echipamente au încorporate în mod standard cele mai noi facilități de securitate, dintre care amintim Private Print (tipărire privată) pentru a ține în siguranță documentele confidențiale, opțional Card Release (listare pe bază de card) și complianță Internet Protocol Security (IPSec).

Noua gamă începe cu accesibilele C332dn și MC363dn – care alături de deosebita calitate de tipărire ProQ2400 oferă cele mai mari viteze din piață pentru clasa lor. MC363dn oferă copiere, faxare, scanare și tipărire duplex. Cu OKI nu trebuie să faceți compromisuri la funcționalitate, chiar dacă luați un model mai mic de birou.
C532dn oferă viteze de 30/30 ppm și o calitate a tipăririi de 1200 x 1200 dpi.

Firmele care urmăresc o creștere accelerată prin digitizarea și fluidizarea fluxurilor de lucru trebuie să se orienteze către noua imprimantă C542dn și multifuncționalul MC573dn care deschid pentru prima dată universul tehnologiei touch-screen și al tipăririi inteligente la acest nivel de preț. Ecranul configurabil de 7″ și platforma inteligentă extensibilă de la OKI (sXP) permite conectarea la flota existentă care suportă tipărire de oriunde la cerere (Pull Printing) sau accesul la programele de management al documentelor, fără niciun cost suplimentar. Ambele se adaugă unui nou și puternic motor de tipărire, rezultatul fiind viteze de 30/30 ppm și o calitate a tipăririi de 1200 x 1200 dpi.
Multifuncționalele mici ca dimensiuni permit scanarea rapidă și ușoară a tuturor tipurilor de documente, chiar acolo unde au fost create.

Imprimantele C612n/C612dn și C712n/C712dn din segmentul superior al gamei combină producerea rapidă a unui rezultat de înaltă calitate cu fiabilitate și securitate robustă, toate acestea la un cost total de achiziție și utilizare surprinzător de redus.

Portofoliul include, de asemenea, imprimante LED A3 digitale precum C823n/C823dnC833n/C833dnC843dn cu cele mai mici dimensiuni de pe piață. Grație tehnologiei LED digitală OKI și a tipăririi HD Color, seria C800 oferă o calitate excepțională a tiparului, culori deosebit de saturate și detalii fine pe o gamă de suporturi fără rival, perfect pentru firmele din domeniile creative.

Echipamentele OKI beneficiază de o garanție de 3 ani (este necesară înregistrarea pe web).

LIVIUS este Business Partner OKI, oferind întreaga gamă de echipamente și consumabile originale OKI.

Acest articol a fost publicat în Imprimante. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *