Centru media de înaltă performanţă

Corsair Voyager Air este primul dispozitiv portabil wireless all-in-one: dispozitiv de reţea, hub wireless şi dispozitiv USB.
Echipamentul este uşor de instalat, uşor de folosit, are formă compactă, iar bateria cu durata extra-lungă îl face să fie uşor de luat şi folosit în deplasări.
Acest dispozitiv are capacitatea de a stoca toate fişierele multimedia şi flexibilitatea de a le partaja cu întreaga familie: acasă sau în deplasare.

Voyager Air red

Conectarea la reţeaua de acasă
Dispozitivul dispune de un port Gigabit Ethernet pentru a putea fi conectat la reţeaua de acasă prin router, oferind posibilitatea de a fi folosit ca un dispozitiv partajat în reţea.
Salvează toate fişierele multimedia pe acest hard-disk şi le poţi accesa cu orice dispozitiv din reţea pe care este instalat Windows, OS X sau chiar Linux.
Hard-disk-ul poate fi partiţionat în mai multe partiţii pentru o organizare mai bună a datelor. Utilizatorii de Mac-uri pot reformata in HFS+ .
Desigur, Voyager Air poate fi folosit ca media de stocare şi back-up pentru orice fel de fişiere.
Din moment ce Voyager Air funcţionează ca un dispozitiv de reţea standard, poate fi folosit cu dispozitivele conectabile la partajările din reţea: smart TV-uri, Blu-Ray player-e, console video game, DVR-uri.

home network

Dispozitiv portabil wireless
Tabletele şi smartphone-urile sînt dispozitive excelente pentru a te bucura de fişierele multimedia oriunde, dar chiar şi cele mai avansate telefoane şi tablete au puţin spaţiu de stocare (există 128GB la iPad 4).
Voyager Air ofera pînă la 1 TB spaţiu de stocare, suficient cît să stocheze 800 de filme HD sau 380.000 fişiere MP3.
Bateria cu durată foarte lungă şi conectivitatea wireless sînt integrate. Bateria reîncărcabilă oferă pînă la 7 ore de folosire continuă de fluxuri video.
Te poţi conecta la acest dispozitiv cu tableta sau smartphone-ul folosind aplicaţia gratuită Voyager Air app şi poţi accesa biblioteca de fişiere video, muzică sau fotografii de pe HDD.
Dacă foloseşti aplicaţii mobile de productivitate, poţi descărca şi edita documente. Aplicaţia Voyager Air app lucrează cu iPad, iPhone, iPod Touch şi majoritatea telefoanelor şi tabletelor Android.
Voyager Air suportă conexiuni multiple şi poate oferi fluxuri de video HD la 5 dispozitive simultan.
De asemenea Voyager Air poate fi conectat wireless la notebook, folosindu-l ca şi dispozitiv de reţea. Poate fi setată o parola wireless astfel încît datele să fie în siguranţă.

Hub mobil wireless
Dacă te afli în apropierea unui hotspot public, poţi activa accesarea wireless pentru a partaja accesul Internet cu dispozitivele mobile.

Dispozitiv USB
Voyager Air oferă conexiune USB 3.0 super-rapidă ce îţi permite copierea unui film HD cu durata de 2 ore în mai puţin de 30 de secunde. Este compatibil şi USB 2.0

Voyager Air black

Harddiskurile externe Voyager Air sînt disponibile în capacităţi de 500GB şi 1 TB.

Voyager Air 500GB negru
Voyager Air 500GB roşu
Voyager Air 1TB negru
Voyager Air 1TB roşu

Acest articol a fost publicat în Stocare. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *