Cele mai rapide plăci grafice ale momentului

In sfîrşit sînt aici !

GIGABYTE, lider în producţia de plăci de bază şi plăci grafice, lansează cele mai rapide plăci grafice ale momentului: Radeon HD 7990 (GV-R799D5-6GD-B).

Gigabyte GV-R799D5-6GD-B

Proiectate pentru a fi cele mai avansate plăci grafice, GV-R799D5-6GD-B dispun de tehnologii recunoscute precum GCN Architecture pentru performanţe spectaculoase în jocuri şi pentru un consum eficient de putere. Sînt echipate cu cele mai noi tehnologii: PCI Express 3.0 şi incredibila tehnologie AMD ZeroCore Power.
Gamerii nu ar trebui să fie mulţumiţi cu mai puţin.

O scurta prezentare a tehnologiilor care susţin performanţa acestor plăci:
GCN Architecture
GCN (Graphics Core Next) Architecture este primul proiect din industria procesoarelor grafice pe 28nm. Este concepută pentru a permite performanţa nemaiîntîlnită în jocuri, fiind lider în performanţa de calcul a procesoarelor grafice.
AMD Eyefinity
Tehnologia AMD Eyefinity este cea mai buna tehnologie din lume pentru afişarea pe monitoare multiple a jocurilor. Dispune de noi moduri şi caracteristici putînd afişa imaginile pe 5 monitoare conectate la placa video.
AMD EyeSpeed
Tehnologia AMD EyeSpeed vă ajută să vă bucuraţi de rularea de video-uri pe web cu imagini clare şi frumoase, calitate HD la filmele favorite, afişarea de efecte grafice realistice în jocuri. Asigură rularea de aplicaţii multiple la viteză maximă.
CrossFireX
Mulţumită tehnologiei plug-and-play ATI CrossFireX multi-GPU, se poate obţine o performanţă 3D chiar şi mai mare.
Avivo HD
Avivo poate oferi cu fidelitate ridicată următoarea generaţie de redare video. Tehnologia Avivo permite PC-ului să devină centrul multimedia digital al casei, datorită proiectării convingătoare a fluxului video care include cele mai recente accelerări video hardware de înaltă definiţie, inclusiv H.264 and WMV9.
App Acceleration
Avînd caracteristici video avansate precum corecţia de culoare, îmbunătăţirea imaginii, stabilizarea video şi eliminarea zgomotelor, AMD App Acceleration asigură posibilitatea obţinerii unor filme frumoase.
AMD ZeroCore Power
Permite procesoarelor grafice să se oprească atunci cînd monitorul este închis („long idle state”). Mai mult, AMD ZeroCore Power permite şi procesoarelor grafice suplimentare dintr-o configuraţie AMD CrossFire să se oprească atunci cînd nu sînt folosite, ba chiar să oprească şi ventilatoarele. AMD ZeroCore Power asigură că procesoarele grafice nefolosite sau în aşteptare sînt eficiente atît cît este posibil.

Radeon HD 7990

Placa grafică vine echipată cu 6GB GDDR5 cu interfaţă de memorie pe 768 biţi.
Astfel se oferă o performanţă remarcabilă putînd rula fără probleme aplicaţiile multi-screen la rezoluţii mari pentru a satisface cererile celor mai pretenţioşi utilizatori, în special ale gamer-ilor.

Conectori: 1 x Dual-link DVI-I şi 4 x port Mini-Display.
Cerinţe pentru sursa de alimentare: 750W (recomandabil doi conectori PCI Express 8-pin 150W).

GIGABYTE GV-R799D5-6GD-B
Experimentaţi noua putere a plăcerii jocurilor HD cu cea mai rapidă placă grafică din lume !

Acest articol a fost publicat în Plăci video. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *