Noua generaţie în tehnologia wireless

Tehnologia wireless-AC oferă viteze Wi-Fi gigabit şi amplificatoare de semnal de mare putere, permiţînd conţinutului să fie descărcat mai rapid şi fişierelor mari cu filme sau muzică să se sincronizeze mai rapid şi să fie transmise într-un flux perfect.

Linksys Smart Wi-Fi

Noile routere SMART Wi-Fi de la Linksys sînt aici: Linksys Smart Wi-Fi Router EA6300 (AC1200), EA6400 (AC1600) şi EA6700 (AC1750). Sînt echipate cu tehnologia 802.11ac, care oferă performanţe deosebite cu viteze Wi-Fi de pînă la 450 + 1300 Mbps, fiind compatibilă cu dispozitivele wireless 802.11b/g/n. Routerele au porturi Gigabit Ethernet şi USB 3.0, care permit transferul rapid de fişiere între dispozitivele conectate.
Pentru a permite utilizatorilor să monitorizeze şi să controleze mai uşor reţelele de acasă, Linksys a lansat o hartă inteligentă de reţea, care va fi gratuită pentru noile routere Smart Wi-Fi. Harta oferă o reprezentare a reţelei şi a tuturor dispozitivelor conectate, astfel încît utilizatorii pot afla informaţii importante despre conectivitate şi lăţimea benzii folosite. În acelaşi timp, le oferă control şi posibilitatea de a reyolva rapid problemele.
Noile routere Smart Wi-Fi pot fi instalate uşor, de pe majoritatea tablet PC-urilor şi smartphone-urilor sau chiar de pe un browser, fără a fi nevoie de un CD de instalare. Utilizatorii se conectează rapid la router cu ajutorul PC-ului, tabletei sau smartphone-ului, apoi urmăresc instrucţiunile de instalare. Un cont opţional Linksys Smart Wi-Fi poate fi creat după instalare pentru a avea control, de oriunde şi oricînd, asupra reţelei de acasă.

Linksys Smart Wi-Fi

Linksys Smart Wi-Fi Router AC1200 Advanced Multimedia EA6300
oferind viteze de 867 Mbps în banda de 5 GHz şi de 300 Mbps în banda de 2,4 GHz, este potrivit pentru locuinţele care au pînă la cinci dispoyitive conectate, precum PC, smartphone şi SmartTV.

Linksys Smart Wi-Fi Router AC1600 Video Enthusiast EA6400
este o alegere potrivită pentru locuinţele cu cinci pînă la şapte dispozitive conectate. Atinge o viteză de pînă la 1300 Mbps în banda de 5 GHz şi pînă la 300 Mbps în banda de 2,4 GHz.

Linksys Smart Wi-Fi Router AC1750 Video Pro EA6700
este cel mai puternic din portofoliul Linksys Smart Wi-Fi, fiind ideal pentru utilizatorii cu pînă la 10 sau mai multe dispozitive. Oferă viteze Wi-Fi de pînă la 1300 Mbps în banda de 5 GHz şi pînă la 450 Mbps în banda de 2,4 GHz. Routerul este compatibil cu cele mai noi dispozitive, precum smartphone-uri, tablet PC-uri, e-readere, notebook-uri, console de jocuri, Smart TV-uri, playere Blu-ray şi camere wireless.

Adaptorul Linksys AE6000 AC580 USB Wi-Fi le permite utilizatorilor să îşi actualizeze reţeaua wireless a PC-ului la 802.11ac şi să folosească noua tehnologie pe dispozitive.

Linksys AE6000

Conectează şi upgradează-ţi echipamentele la cea mai nouă şi cea mai puternică tehnologie wireless-AC. Pînă la 430 Mbps prin Wifi-AC şi 150 Mbps prin Wifi-N. Bandă duală selectabilă 5GHz Wifi-AC şi 2,4GHz Wifi-N. Design mini pentru mobilitate completă. Recomandat pentru HD video şi gaming (în tandem cu Linksys Wifi-AC Smart Router).

Linksys AE6000 Wireless Mini USB Adapter AC 580 Dual Band

Acest articol a fost publicat în Reţele. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *