Listare de înaltă calitate, la un cost extrem de scăzut

Listarea profesională, de înaltă calitate este acum extrem de accesibilă. Noua gamă de imprimante Epson cu jet de cerneală, de capacitate foarte mare, îmbină accesibilitatea, confortul, calitatea şi fiabilitatea într-un singur pachet incredibil.

imprimanta epson cu reincarcare
Cartuşele de cerneală de capacitate foarte mare oferă calitatea Epson la un cost per pagină extrem de scăzut pentru documentele alb-negru şi color. Gama include recipiente individuale de cerneală Epson originale, de 70 ml, fiecare oferind o capacitate mare de listare. Acest sistem vă oferă nu numai un raport calitate/preţ excelent, ci necesită şi reîncărcări mai rare.
Fiecare imprimantă din această gamă este echipată cu tehnologia Epson cu cap de listare Micro Piezo, ce oferă rezistenţă, calitate şi fiabilitate fără egal. Cartuşul de cerneală de mare capacitate este complet integrat în imprimantă, astfel încât vă puteţi bucura de o listare fiabilă, fără murdăria sau complicaţiile pe care le presupun sistemele de reîncărcare şi cartuşele de cerneală neoriginale.
Tehnologia unică Epson de completare rapidă cu cerneală (Fast Ink Top-up – FIT), cu capace şi filtre etanş, special concepute, asigură un nivel minim pentru pierderile de cerneală. Supapa reductoare controlează fluxul de cerneală, împiedicând refluxul, ceea ce vă permite să transportaţi uşor şi sigur imprimanta oriunde trebuie să lucraţi. Utilizarea cernelii originale Epson vă oferă calitatea dorită a listării şi fiecare recipient de cerneală prezintă un capac resigilabil pentru depozitare atunci când nu este utilizată.

imprimanta epson capacitate mare

Imprimante monocrom:
Epson WorkForce M100 – cu Ethernet
Epson WorkForce M105 – cu wireless
Multifuncţionale monocrom:
Epson WorkForce M200 – imprimare, scanare, copiere
Imprimante color:
Epson L300 – 4 culori
Epson L800 – 6 culori
Multifuncţionale color:
Epson L210 – imprimare, scanare, copiere
Epson L550 – imprimare, scanare, copiere, fax

Acest articol a fost publicat în Imprimante. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *